Italiaanse croque
Italiaanse croque

Italiaanse croque

20 min.
Aperitiefhapje
18 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 489 kcal
Vet 2.8 g
Koolhydraat 2.6 g
Eiwit 3.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Besmeer 2 sneetjes toastbrood met de groene pesto.

  3. Snij de mozzarella en de tomaat in fijne schijfjes. Verdeel over de sneetjes brood en dek af met een tweede sneetje.

  4. Bak goudbruin in een croque-monsieurtoestel. Of zet ± 7 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.

  5. Snij ondertussen de ham in 18 lange reepjes.

  6. Snij elke croque in 9 gelijke stukjes. Steek een blaadje basilicum en 1 reepje ham in accordeonvorm op 18 prikkertjes en prik in de stukjes croque.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Besmeer 2 sneetjes toastbrood met de groene pesto.

  3. Snij de mozzarella en de tomaat in fijne schijfjes. Verdeel over de sneetjes brood en dek af met een tweede sneetje.

  4. Bak goudbruin in een croque-monsieurtoestel. Of zet ± 7 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.

  5. Snij ondertussen de ham in 18 lange reepjes.

  6. Snij elke croque in 9 gelijke stukjes. Steek een blaadje basilicum en 1 reepje ham in accordeonvorm op 18 prikkertjes en prik in de stukjes croque.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 489 kcal
Vet 2.8 g
Koolhydraat 2.6 g
Eiwit 3.1 g

Bekijk het recept digitaal