- Bewaar

- Bewaar
Juvetsi
Onze drankensuggesties
Wijn Marques del Turia D.O. Valencia Spanje Wijn Dão D.O.C. Granado Portugal
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij het lamsvlees in blokjes. Laat diepgevroren lamsvlees oppervlakkig ontdooien.
-
Verkruimel de fetakaas.
-
Snipper de uien grof en het knoflookteentje fijn.
-
Kook de pasta gaar in 12 min. in 2,5 L lichtgezouten kokend water. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de blokjes lamsvlees goudbruin.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpan en bak de gesnipperde uien en het knoflookteentje al roerend gedurende 2 min. Laat niet kleuren.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes en de tomatenblokjes toe. Giet er 1/2 L water bij en voeg het halve bouillonblokje toe. Meng er de blokjes gebakken lamsvlees, de pasta en 2/3 van de verkruimelde fetakaas door. Breng op smaak met peper, zout, cayennepeper en het paprikapoeder.
-
Giet de bereiding in een ruime en voldoende diepe ovenschotel. Strooi er de rest van de fetakaas over en schuif gedurende 35 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Marques del Turia D.O. Valencia Spanje Wijn Dão D.O.C. Granado Portugal
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij het lamsvlees in blokjes. Laat diepgevroren lamsvlees oppervlakkig ontdooien.
-
Verkruimel de fetakaas.
-
Snipper de uien grof en het knoflookteentje fijn.
-
Kook de pasta gaar in 12 min. in 2,5 L lichtgezouten kokend water. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de blokjes lamsvlees goudbruin.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpan en bak de gesnipperde uien en het knoflookteentje al roerend gedurende 2 min. Laat niet kleuren.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes en de tomatenblokjes toe. Giet er 1/2 L water bij en voeg het halve bouillonblokje toe. Meng er de blokjes gebakken lamsvlees, de pasta en 2/3 van de verkruimelde fetakaas door. Breng op smaak met peper, zout, cayennepeper en het paprikapoeder.
-
Giet de bereiding in een ruime en voldoende diepe ovenschotel. Strooi er de rest van de fetakaas over en schuif gedurende 35 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Marques del Turia D.O. Valencia Spanje Wijn Dão D.O.C. Granado Portugal