- Bewaar

- Bewaar
Juvetsi met tonijn en groentjes
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika Opmerkelijk frisse witte wijn. Het subtiele boeket van citrusvruchten en peer ontleent hij aan de originele combinatie van de twee druivensoorten. Wijn Nemea Réserve Tsantali Griekenland Omwille van z'n dieprode kleur kreeg Nemea de bijnaam `bloed van Herakles'. De wijn wordt gemaakt van agiorgitiko-druiven die groeien op de dorre heuvels van de Peloponnesos. Rijp fruit en wilde kruiden overheersen in neus en mond. De smaak is gecorseerd.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de tonijnsteaks oppervlakkig ontdooien en snij in blokjes. Meng het citroensap, het paprikapoeder, de pilipili en 1 eetl. oregano in een kom. Laat de tonijnblokjes 1 u -marineren. Laat daarna uitlekken.
-
Verkruimel de feta.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpan en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren groentereepjes toe en laat enkele min. sudderen.
-
Doe er de gemarineerde tonijnblokjes en de tomatenstukjes bij en breng aan de kook.
-
Voeg de groentebouillon en de Griekse pasta toe. Verwarm nog even en meng er de helft van de feta onder. Giet alles over in een ovenschotel (of in individuele ovenschaaltjes).
-
Meng de rest van de feta met 3 eetl. olijfolie en 1 eetl. oregano, en verdeel over de ovenschotel.
-
Schuif de ovenschotel gedurende 30 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika Opmerkelijk frisse witte wijn. Het subtiele boeket van citrusvruchten en peer ontleent hij aan de originele combinatie van de twee druivensoorten. Wijn Nemea Réserve Tsantali Griekenland Omwille van z'n dieprode kleur kreeg Nemea de bijnaam `bloed van Herakles'. De wijn wordt gemaakt van agiorgitiko-druiven die groeien op de dorre heuvels van de Peloponnesos. Rijp fruit en wilde kruiden overheersen in neus en mond. De smaak is gecorseerd.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de tonijnsteaks oppervlakkig ontdooien en snij in blokjes. Meng het citroensap, het paprikapoeder, de pilipili en 1 eetl. oregano in een kom. Laat de tonijnblokjes 1 u -marineren. Laat daarna uitlekken.
-
Verkruimel de feta.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpan en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren groentereepjes toe en laat enkele min. sudderen.
-
Doe er de gemarineerde tonijnblokjes en de tomatenstukjes bij en breng aan de kook.
-
Voeg de groentebouillon en de Griekse pasta toe. Verwarm nog even en meng er de helft van de feta onder. Giet alles over in een ovenschotel (of in individuele ovenschaaltjes).
-
Meng de rest van de feta met 3 eetl. olijfolie en 1 eetl. oregano, en verdeel over de ovenschotel.
-
Schuif de ovenschotel gedurende 30 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika Opmerkelijk frisse witte wijn. Het subtiele boeket van citrusvruchten en peer ontleent hij aan de originele combinatie van de twee druivensoorten. Wijn Nemea Réserve Tsantali Griekenland Omwille van z'n dieprode kleur kreeg Nemea de bijnaam `bloed van Herakles'. De wijn wordt gemaakt van agiorgitiko-druiven die groeien op de dorre heuvels van de Peloponnesos. Rijp fruit en wilde kruiden overheersen in neus en mond. De smaak is gecorseerd.