Kaastaart met frambozen
Kaastaart met frambozen

Kaastaart met frambozen

1 u. 20 min.
Tussendoortje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 423 kcal
Vet 23.4 g
Koolhydraat 44.5 g
Eiwit 8.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Leg het kruimeldeeg samen met het bakpapier in een taartvorm (Ø ± 25 cm). Snij het overtollige bakpapier weg.

  4. Doe de suiker samen met de boter, de vanille suiker en het puddingpoeder in een grote mengkom. Mix tot een gladde massa.

  5. Mix er één voor één de eieren onder tot u een homogene massa krijgt.

  6. Meng de verse kaas onder de eiermengeling en giet over het kruimeldeeg.

  7. Zet 1 u. in de voorverwarmde oven.

  8. Laat de taart nog 10 min. rusten voor u ze uit de oven neemt. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen op een rooster. Zet minstens 2 u. in de koelkast.

  9. Afwerking:
  10. Schik de frambozen in het midden van de taart en serveer goed koud.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Leg het kruimeldeeg samen met het bakpapier in een taartvorm (Ø ± 25 cm). Snij het overtollige bakpapier weg.

  4. Doe de suiker samen met de boter, de vanille suiker en het puddingpoeder in een grote mengkom. Mix tot een gladde massa.

  5. Mix er één voor één de eieren onder tot u een homogene massa krijgt.

  6. Meng de verse kaas onder de eiermengeling en giet over het kruimeldeeg.

  7. Zet 1 u. in de voorverwarmde oven.

  8. Laat de taart nog 10 min. rusten voor u ze uit de oven neemt. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen op een rooster. Zet minstens 2 u. in de koelkast.

  9. Afwerking:
  10. Schik de frambozen in het midden van de taart en serveer goed koud.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 423 kcal
Vet 23.4 g
Koolhydraat 44.5 g
Eiwit 8.7 g

Bekijk het recept digitaal