- Bewaar

- Bewaar
Kaastaart met frambozen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg het kruimeldeeg samen met het bakpapier in een taartvorm (Ø ± 25 cm). Snij het overtollige bakpapier weg.
-
Doe de suiker samen met de boter, de vanille suiker en het puddingpoeder in een grote mengkom. Mix tot een gladde massa.
-
Mix er één voor één de eieren onder tot u een homogene massa krijgt.
-
Meng de verse kaas onder de eiermengeling en giet over het kruimeldeeg.
-
Zet 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Laat de taart nog 10 min. rusten voor u ze uit de oven neemt. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen op een rooster. Zet minstens 2 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Schik de frambozen in het midden van de taart en serveer goed koud.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg het kruimeldeeg samen met het bakpapier in een taartvorm (Ø ± 25 cm). Snij het overtollige bakpapier weg.
-
Doe de suiker samen met de boter, de vanille suiker en het puddingpoeder in een grote mengkom. Mix tot een gladde massa.
-
Mix er één voor één de eieren onder tot u een homogene massa krijgt.
-
Meng de verse kaas onder de eiermengeling en giet over het kruimeldeeg.
-
Zet 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Laat de taart nog 10 min. rusten voor u ze uit de oven neemt. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen op een rooster. Zet minstens 2 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Schik de frambozen in het midden van de taart en serveer goed koud.