Kalkoenbrochette met casarecce en Provençaalse saus
Kalkoenbrochette met casarecce en Provençaalse saus

Kalkoenbrochette met casarecce en Provençaalse saus

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 724 kcal
Vet 15.6 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraat 88.8 g
Suiker 17 g
Vezel 9.5 g
Eiwit 52.4 g
Zout 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de courgette en aubergine in blokjes van 1 cm.

  4. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.

  5. Pers het knoflook en snipper de ui fijn.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof het knoflook en ui 1 à 2 min.

  8. Voeg de paprika's, courgette en aubergine toe. Voeg daarna de geplette tomaten toe en bevochtig met 2 dl water. Kruid met de spaghettikruiden, zwarte peper en zout. Laat afgedekt 15 à 20 min. sudderen.

  9. Kook intussen de casarecce in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  10. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalkoenbrochettes 10 à 15 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.

  11. Afwerking:
  12. Serveer de pasta met de saus. Bestrooi met de rucola en serveer met een kalkoenbrochette.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de courgette en aubergine in blokjes van 1 cm.

  4. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.

  5. Pers het knoflook en snipper de ui fijn.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof het knoflook en ui 1 à 2 min.

  8. Voeg de paprika's, courgette en aubergine toe. Voeg daarna de geplette tomaten toe en bevochtig met 2 dl water. Kruid met de spaghettikruiden, zwarte peper en zout. Laat afgedekt 15 à 20 min. sudderen.

  9. Kook intussen de casarecce in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  10. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalkoenbrochettes 10 à 15 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.

  11. Afwerking:
  12. Serveer de pasta met de saus. Bestrooi met de rucola en serveer met een kalkoenbrochette.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 724 kcal
Vet 15.6 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraat 88.8 g
Suiker 17 g
Vezel 9.5 g
Eiwit 52.4 g
Zout 1.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Symposium A.O.P. Bordeaux Supérieur

Bekijk het recept digitaal