- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenbrochette met casarecce en Provençaalse saus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Symposium A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de courgette en aubergine in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Pers het knoflook en snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof het knoflook en ui 1 à 2 min.
-
Voeg de paprika's, courgette en aubergine toe. Voeg daarna de geplette tomaten toe en bevochtig met 2 dl water. Kruid met de spaghettikruiden, zwarte peper en zout. Laat afgedekt 15 à 20 min. sudderen.
-
Kook intussen de casarecce in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalkoenbrochettes 10 à 15 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de pasta met de saus. Bestrooi met de rucola en serveer met een kalkoenbrochette.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Symposium A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de courgette en aubergine in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Pers het knoflook en snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof het knoflook en ui 1 à 2 min.
-
Voeg de paprika's, courgette en aubergine toe. Voeg daarna de geplette tomaten toe en bevochtig met 2 dl water. Kruid met de spaghettikruiden, zwarte peper en zout. Laat afgedekt 15 à 20 min. sudderen.
-
Kook intussen de casarecce in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalkoenbrochettes 10 à 15 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de pasta met de saus. Bestrooi met de rucola en serveer met een kalkoenbrochette.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Symposium A.O.P. Bordeaux Supérieur