- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenengebraad in uiensaus met duo van wintergroenten
Onze drankensuggesties
Wijn Para Celsus - Vino de la Tierra de Castilla - Spanje Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P. - Domaine du Clos Pichard
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de uien fijn.
-
Snij de wortelen in schijfjes van 1/2 cm.
-
Schil de pastinaken en snij in blokjes van 1 cm.
-
Plet de jeneverbessen met de bolle kant van een lepel.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem en bak het kalkoenen gebraad aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg het laurierblaadje en de geplette jeneverbessen toe en kruid met peper en zout.
-
Voeg de fijngesnipperde uien toe en bak bruin. Overgiet met de kippenbouillon en laat 30 min. afgedekt stoven op een zacht vuur.
-
Voeg de schijfjes wortel en de blokjes pastinaak toe en bestrooi met de suiker. Overgiet met de room en laat nog 10 min. stoven. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met gekookte aardappelen of kroketten.
Onze drankensuggesties
Wijn Para Celsus - Vino de la Tierra de Castilla - Spanje Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P. - Domaine du Clos Pichard
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de uien fijn.
-
Snij de wortelen in schijfjes van 1/2 cm.
-
Schil de pastinaken en snij in blokjes van 1 cm.
-
Plet de jeneverbessen met de bolle kant van een lepel.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem en bak het kalkoenen gebraad aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg het laurierblaadje en de geplette jeneverbessen toe en kruid met peper en zout.
-
Voeg de fijngesnipperde uien toe en bak bruin. Overgiet met de kippenbouillon en laat 30 min. afgedekt stoven op een zacht vuur.
-
Voeg de schijfjes wortel en de blokjes pastinaak toe en bestrooi met de suiker. Overgiet met de room en laat nog 10 min. stoven. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met gekookte aardappelen of kroketten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Para Celsus - Vino de la Tierra de Castilla - Spanje Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P. - Domaine du Clos Pichard