- Bewaar

- Bewaar
Kerrierijstschotel met kalkoenenreepjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Argento Selección Viognier Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij het kalkoenenhaasje in flinterdunne reepjes.
-
Snij de ham in vierkantjes.
-
Snij de lente-uitjes in stukken van 2 cm.
-
Scheur de basilicumblaadjes fijn.
-
Pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen de wok en voeg de olie toe. Doe er de amandelschilfers in en laat enkele sec. licht bruinen. Blijf roeren.
-
Voeg de kalkoenenreepjes toe, samen met het geperste knoflook en de basilicumblaadjes. Roer goed. Voeg 1 eetl. ketchup, 1 eetl. sojasaus en 1 koffiel. kerriepoeder toe. Blijf goed roeren.
-
Doe er de diepgevroren groentereepjes bij en roerbak 2 min.
-
Voeg de rozijnen, de stukjes ham, de lente-uitjes en de gekookte rijst toe. Roerbak 3 min.
-
Meng er nog 1 eetl. ketchup, 1 eetl. sojasaus en 2 koffiel. kerriepoeder onder. Kruid met zout en cayennepeper.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Argento Selección Viognier Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij het kalkoenenhaasje in flinterdunne reepjes.
-
Snij de ham in vierkantjes.
-
Snij de lente-uitjes in stukken van 2 cm.
-
Scheur de basilicumblaadjes fijn.
-
Pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen de wok en voeg de olie toe. Doe er de amandelschilfers in en laat enkele sec. licht bruinen. Blijf roeren.
-
Voeg de kalkoenenreepjes toe, samen met het geperste knoflook en de basilicumblaadjes. Roer goed. Voeg 1 eetl. ketchup, 1 eetl. sojasaus en 1 koffiel. kerriepoeder toe. Blijf goed roeren.
-
Doe er de diepgevroren groentereepjes bij en roerbak 2 min.
-
Voeg de rozijnen, de stukjes ham, de lente-uitjes en de gekookte rijst toe. Roerbak 3 min.
-
Meng er nog 1 eetl. ketchup, 1 eetl. sojasaus en 2 koffiel. kerriepoeder onder. Kruid met zout en cayennepeper.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Argento Selección Viognier Mendoza - Argentinië