- Bewaar

- Bewaar
Kip tikka masala
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond blond abdijbier Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes. Snij langere reepjes eventueel in 2.
-
Snij de lente-uitjes in ringen van ± 1/2 cm dik.
-
Snij de peultjes in de breedte in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de peultjes onafgedekt 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de kippenblokjes 5 min. goudbruin op een hoog vuur.
-
Voeg de lente-uitjes en de paprika toe en bak 5 min. Roer af en toe.
-
Roer de tikka masala, de snoeptomaatjes en de peultjes onder de kippenblokjes en warm even op een zacht vuur op.
-
Afwerking:
-
Serveer de kip en de rijst in aparte kommen.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g rode paprika in blokjes. 2 Kook 30 g kippenblokjes 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg na 5 min. de paprika en 50 g basmatirijst toe. 3 Meng alles met 1 koffiel. plantaardige olie en snij in hapklare stukjes.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond blond abdijbier Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes. Snij langere reepjes eventueel in 2.
-
Snij de lente-uitjes in ringen van ± 1/2 cm dik.
-
Snij de peultjes in de breedte in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de peultjes onafgedekt 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de kippenblokjes 5 min. goudbruin op een hoog vuur.
-
Voeg de lente-uitjes en de paprika toe en bak 5 min. Roer af en toe.
-
Roer de tikka masala, de snoeptomaatjes en de peultjes onder de kippenblokjes en warm even op een zacht vuur op.
-
Afwerking:
-
Serveer de kip en de rijst in aparte kommen.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g rode paprika in blokjes. 2 Kook 30 g kippenblokjes 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg na 5 min. de paprika en 50 g basmatirijst toe. 3 Meng alles met 1 koffiel. plantaardige olie en snij in hapklare stukjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond blond abdijbier Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône