- Bewaar

- Bewaar
Kleurrijke groentepapillot met knoflookmarinade
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(35 min.)
-
Snij de selder in kleine reepjes, de wortelen in dunne staafjes en de halve bloemkool in kleine roosjes.
-
Snij de tomaten en de halve ananas in blokjes.
-
Snij de halve ongeschilde komkommer in staafjes.
-
Snij de gember in flinterdunne staafjes.
-
Pers de knoflookteentjes en meng met het limoensap, de gemberstaafjes, de sojasaus, de chilisaus, de tomatenpuree en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de knoflookmarinade onder de stukken groenten, de ananasblokjes en de cashewnoten. Verdeel over 4 vellen bakpapier of aluminiumfolie. Bestrooi met korianderblaadjes en kruid met het kerriepoeder. Vouw de papillotten dicht.
-
Bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
- U kan ook wat maïskorrels toevoegen aan de groentepapillot. - Meng 400 g tofu met 2 teentjes geperst knoflook, peper en zout en voeg toe aan de papillot. Of bak de tofu apart gedurende 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Dan is hij lekker krokant. - Komkommer mag u schillen, maar het hoeft niet. Spoel hem wel goed af onder koud water. U kan hem in de lengte in 2 snijden en er de zaadlijsten met een koffielepel uitschrapen. Zo houdt u alleen het stevige vruchtvlees over. - Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. +6 maanden Bereiding (20 min.) 1 Snij 50 g bloemkool, 50 g wortelen en 50 g ongeschilde komkommer in kleine stukjes en kook 10 min. gaar in een bodempje water. 2 Snipper intussen de blaadjes van 1 takje koriander fijn. Voeg de laatste min. toe aan de groenten. 3 Giet af, prak alles fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(35 min.)
-
Snij de selder in kleine reepjes, de wortelen in dunne staafjes en de halve bloemkool in kleine roosjes.
-
Snij de tomaten en de halve ananas in blokjes.
-
Snij de halve ongeschilde komkommer in staafjes.
-
Snij de gember in flinterdunne staafjes.
-
Pers de knoflookteentjes en meng met het limoensap, de gemberstaafjes, de sojasaus, de chilisaus, de tomatenpuree en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de knoflookmarinade onder de stukken groenten, de ananasblokjes en de cashewnoten. Verdeel over 4 vellen bakpapier of aluminiumfolie. Bestrooi met korianderblaadjes en kruid met het kerriepoeder. Vouw de papillotten dicht.
-
Bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
- U kan ook wat maïskorrels toevoegen aan de groentepapillot. - Meng 400 g tofu met 2 teentjes geperst knoflook, peper en zout en voeg toe aan de papillot. Of bak de tofu apart gedurende 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Dan is hij lekker krokant. - Komkommer mag u schillen, maar het hoeft niet. Spoel hem wel goed af onder koud water. U kan hem in de lengte in 2 snijden en er de zaadlijsten met een koffielepel uitschrapen. Zo houdt u alleen het stevige vruchtvlees over. - Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. +6 maanden Bereiding (20 min.) 1 Snij 50 g bloemkool, 50 g wortelen en 50 g ongeschilde komkommer in kleine stukjes en kook 10 min. gaar in een bodempje water. 2 Snipper intussen de blaadjes van 1 takje koriander fijn. Voeg de laatste min. toe aan de groenten. 3 Giet af, prak alles fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley Chili