- Bewaar

- Bewaar
Knapperige groentewok met broccoli en grotchampignons
Onze drankensuggesties
Wijn Saint-Véran A.O.P. `La Charmée' Wijn Inycon Fiano-Chardonnay - I.G.T. Bianco di Sicilia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de champignons in 4.
-
Verdeel de broccoli's in kleine roosjes.
-
Snipper de knoflookteentjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de rijstolie in een pan of wok en bak het knoflook, het pepertje en de helft van de lenteuitjes ± 1 min. op een hoog vuur.
-
Voeg de champignons, de broccoliroosjes, de sojasaus, de honing of ahornsiroop en de sherry toe. Laat enkele min. op een hoog vuur bakken.
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Rooster ondertussen de amandelen cashewnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Hak grof.
-
Meng de noedels onder de groenten en kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels over kommetjes of diepe borden en werk af met de gehakte noten, de rest van de lente-uitjes en verse korianderblaadjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Saint-Véran A.O.P. `La Charmée' Wijn Inycon Fiano-Chardonnay - I.G.T. Bianco di Sicilia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de champignons in 4.
-
Verdeel de broccoli's in kleine roosjes.
-
Snipper de knoflookteentjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de rijstolie in een pan of wok en bak het knoflook, het pepertje en de helft van de lenteuitjes ± 1 min. op een hoog vuur.
-
Voeg de champignons, de broccoliroosjes, de sojasaus, de honing of ahornsiroop en de sherry toe. Laat enkele min. op een hoog vuur bakken.
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Rooster ondertussen de amandelen cashewnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Hak grof.
-
Meng de noedels onder de groenten en kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels over kommetjes of diepe borden en werk af met de gehakte noten, de rest van de lente-uitjes en verse korianderblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Saint-Véran A.O.P. `La Charmée' Wijn Inycon Fiano-Chardonnay - I.G.T. Bianco di Sicilia - Italië