- Bewaar

- Bewaar
Koekjes met hazelnoot en limoen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de hazelnoten over een bakplaat en zet 6 à 8 min. in de voorverwarmde oven. Haal de hazelnoten uit de oven en laat ze een beetje afkoelen. Leg ze in een keukenhanddoek en wrijf de bruine velletjes los. Hak ze daarna grof.
-
Rasp de schil van de limoen.
-
Bereiding:
-
(20 min. + afkoelen)
-
Meng de boter met de suiker tot u een luchtig deeg hebt.
-
Voeg de limoenzeste, de hazelnoten, de bloem en het bakpoeder toe. Roer goed.
-
Maak 20 à 25 hoopjes deeg op een bakplaat met bakpapier en druk licht aan.
-
Bak de koekjes 12 à 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de hazelnoten over een bakplaat en zet 6 à 8 min. in de voorverwarmde oven. Haal de hazelnoten uit de oven en laat ze een beetje afkoelen. Leg ze in een keukenhanddoek en wrijf de bruine velletjes los. Hak ze daarna grof.
-
Rasp de schil van de limoen.
-
Bereiding:
-
(20 min. + afkoelen)
-
Meng de boter met de suiker tot u een luchtig deeg hebt.
-
Voeg de limoenzeste, de hazelnoten, de bloem en het bakpoeder toe. Roer goed.
-
Maak 20 à 25 hoopjes deeg op een bakplaat met bakpapier en druk licht aan.
-
Bak de koekjes 12 à 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Laat de koekjes afkoelen op een rooster.