- Bewaar

- Bewaar
Kokoscurry met bloemkool en tofu
Onze drankensuggesties
Bier Jacobins Kriek Max
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de tofu in blokjes en dep droog.
-
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
-
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Schil en rasp de gember fijn.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Laat de maïs uitlekken.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de blokjes tofu en de geraspte gember 5 min. tot ze bruin kleuren.
-
Bestrooi met het kerriepoeder en laat nog 1 min. bakken.
-
Voeg de paprikablokjes en de bloemkoolroosjes toe.
-
Verkruimel er het bouillonblokje over en overgiet met het bier, de kokosmelk en de sojasaus. Laat 10 min. sudderen en roer af en toe om.
-
Meng met de uitgelekte maïs, de halve kerstomaten en het limoensap. Kruid met peper en zout en laat nog 2 min. sudderen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kokoscurry over de borden en versier met de fijngesnipperde koriander.
-
Dien eventueel op met Thaise rijst.
Onze drankensuggesties
Bier Jacobins Kriek Max
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de tofu in blokjes en dep droog.
-
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
-
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Schil en rasp de gember fijn.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Laat de maïs uitlekken.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de blokjes tofu en de geraspte gember 5 min. tot ze bruin kleuren.
-
Bestrooi met het kerriepoeder en laat nog 1 min. bakken.
-
Voeg de paprikablokjes en de bloemkoolroosjes toe.
-
Verkruimel er het bouillonblokje over en overgiet met het bier, de kokosmelk en de sojasaus. Laat 10 min. sudderen en roer af en toe om.
-
Meng met de uitgelekte maïs, de halve kerstomaten en het limoensap. Kruid met peper en zout en laat nog 2 min. sudderen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kokoscurry over de borden en versier met de fijngesnipperde koriander.
-
Dien eventueel op met Thaise rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Jacobins Kriek Max