- Bewaar

- Bewaar
Kokoscurry met kip, boontjes en basmatirijst
Onze drankensuggesties
Bier La Trappe Blond Blond trappistenbier Wijn Gavi D.O.C.G. "Palás" Michele Chiarlo Piëmonte - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen en snij in stukken van 3 cm.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de broccoli en de boontjes 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een wokpan en roerbak de kippenhaasjes 2 à 3 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Voeg de groenecurrypasta toe aan de wokpan en blus met de kokosmelk. Laat 2 min. inkoken. Meng er de groene groenten en de kip onder.
-
Afwerking:
-
Werk de curry af met de platte peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier La Trappe Blond Blond trappistenbier Wijn Gavi D.O.C.G. "Palás" Michele Chiarlo Piëmonte - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen en snij in stukken van 3 cm.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de broccoli en de boontjes 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een wokpan en roerbak de kippenhaasjes 2 à 3 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Voeg de groenecurrypasta toe aan de wokpan en blus met de kokosmelk. Laat 2 min. inkoken. Meng er de groene groenten en de kip onder.
-
Afwerking:
-
Werk de curry af met de platte peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Trappe Blond Blond trappistenbier Wijn Gavi D.O.C.G. "Palás" Michele Chiarlo Piëmonte - Italië