Komkommersushi met ham en rucola
- Bewaar

- Bewaar
Komkommersushi met ham en rucola
Aperitiefhapje
8 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
56 kcal
Vet
4 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraat
1 g
Suiker
1 g
Vezel
0.4 g
Eiwit
3.7 g
Zout
0.6 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommer in 8 lange linten met een dunschiller.
-
Snij de sneetjes ham in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Leg de komkommerlinten goed open en leg de halve sneetjes ham erop.
-
Smeer de roomkaas uit over de volledige breedte van de ham en kruid met zwarte peper.
-
Verdeel de rucola over de uiteinden en rol strak op. Zet de rolletjes rechtop op een schotel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommer in 8 lange linten met een dunschiller.
-
Snij de sneetjes ham in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Leg de komkommerlinten goed open en leg de halve sneetjes ham erop.
-
Smeer de roomkaas uit over de volledige breedte van de ham en kruid met zwarte peper.
-
Verdeel de rucola over de uiteinden en rol strak op. Zet de rolletjes rechtop op een schotel.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
56 kcal
Vet
4 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraat
1 g
Suiker
1 g
Vezel
0.4 g
Eiwit
3.7 g
Zout
0.6 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?