Komkommersushi met ham en rucola
Komkommersushi met ham en rucola

Komkommersushi met ham en rucola

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 56 kcal
Vet 4 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 1 g
Suiker 1 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 3.7 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de ongeschilde komkommer in 8 lange linten met een dunschiller.

  4. Snij de sneetjes ham in de lengte in 2.

  5. Bereiding:
  6. Leg de komkommerlinten goed open en leg de halve sneetjes ham erop.

  7. Smeer de roomkaas uit over de volledige breedte van de ham en kruid met zwarte peper.

  8. Verdeel de rucola over de uiteinden en rol strak op. Zet de rolletjes rechtop op een schotel.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de ongeschilde komkommer in 8 lange linten met een dunschiller.

  4. Snij de sneetjes ham in de lengte in 2.

  5. Bereiding:
  6. Leg de komkommerlinten goed open en leg de halve sneetjes ham erop.

  7. Smeer de roomkaas uit over de volledige breedte van de ham en kruid met zwarte peper.

  8. Verdeel de rucola over de uiteinden en rol strak op. Zet de rolletjes rechtop op een schotel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 56 kcal
Vet 4 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 1 g
Suiker 1 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 3.7 g
Zout 0.6 g

Bekijk het recept digitaal