- Bewaar
- Bewaar
Koolvis met wintergroenten en dilledressing
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn El Coto (wit) D.O.C. Rioja
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de pompoen en de knolselder en snij in blokjes van 2 cm.
-
Snipper de dille fijn en meng met de zure room, de appelazijn en de extra vierge olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
(5 min. + ± 40 min. in de oven)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de blokjes pompoen en knolselder in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Kruid met de komijn, zwarte peper en zeezout. Meng goed en zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kruid de koolvishaasjes aan beide kanten met zwarte peper en zout.
-
Haal de ovenschaal uit de oven. Schuif de groenten aan één kant en leg er de vis naast.
-
Zet de ovenschaal opnieuw in de oven gedurende 12 à 15 min., tot de vis gaar is.
-
Afwerking:
-
Serveer met puree, pasta of brood.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn El Coto (wit) D.O.C. Rioja
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de pompoen en de knolselder en snij in blokjes van 2 cm.
-
Snipper de dille fijn en meng met de zure room, de appelazijn en de extra vierge olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
(5 min. + ± 40 min. in de oven)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de blokjes pompoen en knolselder in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Kruid met de komijn, zwarte peper en zeezout. Meng goed en zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kruid de koolvishaasjes aan beide kanten met zwarte peper en zout.
-
Haal de ovenschaal uit de oven. Schuif de groenten aan één kant en leg er de vis naast.
-
Zet de ovenschaal opnieuw in de oven gedurende 12 à 15 min., tot de vis gaar is.
-
Afwerking:
-
Serveer met puree, pasta of brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn El Coto (wit) D.O.C. Rioja