Kotelet met blackwellsaus, aardappelgnocchi en groene groenten
Kotelet met blackwellsaus, aardappelgnocchi en groene groenten

Kotelet met blackwellsaus, aardappelgnocchi en groene groenten

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 640 kcal
Vet 31.2 g
Verzadigd vet 14.1 g
Koolhydraat 44.6 g
Suiker 5.5 g
Vezel 4.6 g
Eiwit 43.2 g
Zout 2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de sjalot en de platte peterselie fijn.

  3. Verdeel de broccoli in roosjes.

  4. Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten. Snij elke aspergepunt in 3 schuine stukken.

  5. Bereiding:
  6. Kook de broccoli 2 min. onafgedekt in water. Voeg de aspergepunten toe en laat nog 2 min. koken.

  7. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.

  8. Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de koteletten aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. Laat nog 3 min. verder bakken aan elke kant. Haal het vlees uit de pan (hou warm onder aluminiumfolie).

  9. Blus de pan met de pickles en 1,5 dl water. Laat even sudderen en voeg de lichte room toe. Laat goed warm worden. Kruid met peper en zout.

  10. Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 6 min. Kruid met zout en roer regelmatig.

  11. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot glazig. Voeg de broccoli en de aspergepunten toe en laat 2 min. stoven. Kruid met peper en zout en meng er de peterselie onder.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de sjalot en de platte peterselie fijn.

  3. Verdeel de broccoli in roosjes.

  4. Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten. Snij elke aspergepunt in 3 schuine stukken.

  5. Bereiding:
  6. Kook de broccoli 2 min. onafgedekt in water. Voeg de aspergepunten toe en laat nog 2 min. koken.

  7. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.

  8. Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de koteletten aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. Laat nog 3 min. verder bakken aan elke kant. Haal het vlees uit de pan (hou warm onder aluminiumfolie).

  9. Blus de pan met de pickles en 1,5 dl water. Laat even sudderen en voeg de lichte room toe. Laat goed warm worden. Kruid met peper en zout.

  10. Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 6 min. Kruid met zout en roer regelmatig.

  11. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot glazig. Voeg de broccoli en de aspergepunten toe en laat 2 min. stoven. Kruid met peper en zout en meng er de peterselie onder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 640 kcal
Vet 31.2 g
Verzadigd vet 14.1 g
Koolhydraat 44.6 g
Suiker 5.5 g
Vezel 4.6 g
Eiwit 43.2 g
Zout 2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Para Celsus Tempranillo Vino de la Tierra de Castilla Spanje

Bekijk het recept digitaal