- Bewaar

- Bewaar
Kotelet met snijbonen en gebakken krieltjes
Onze drankensuggesties
Wijn Caves Saint-Pierre ‘L'Excellence de Signargues’ A.O.P. Côtes du Rhône Villages Bier Brugge Tripel Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de snijbonen in schuine stukken van 1/2 cm. Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn.
-
Pers de limoen.
-
Verhit 1/4 olijfolie in een wok en bak de lente-uitjes, het knoflook en de snijbonen ± 10 min. Voeg de kurkuma, de suiker, het limoensap en de sambal toe.
-
Verhit intussen 1/4 olijfolie in een pan en bak de koteletten ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en hou warm. Blus de pan met een scheutje water en schraap de braadresten los met een houten lepel.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de krieltjes 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Bak intussen de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij het vlees in sneetjes en verdeel over de borden samen met de krieltjes en de groenten. Lepel er wat braadvocht over en bestrooi met de cashewnoten.
Onze drankensuggesties
Wijn Caves Saint-Pierre ‘L'Excellence de Signargues’ A.O.P. Côtes du Rhône Villages Bier Brugge Tripel Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de snijbonen in schuine stukken van 1/2 cm. Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn.
-
Pers de limoen.
-
Verhit 1/4 olijfolie in een wok en bak de lente-uitjes, het knoflook en de snijbonen ± 10 min. Voeg de kurkuma, de suiker, het limoensap en de sambal toe.
-
Verhit intussen 1/4 olijfolie in een pan en bak de koteletten ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en hou warm. Blus de pan met een scheutje water en schraap de braadresten los met een houten lepel.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de krieltjes 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Bak intussen de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij het vlees in sneetjes en verdeel over de borden samen met de krieltjes en de groenten. Lepel er wat braadvocht over en bestrooi met de cashewnoten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Caves Saint-Pierre ‘L'Excellence de Signargues’ A.O.P. Côtes du Rhône Villages Bier Brugge Tripel Blond bier