- Bewaar

- Bewaar
Kroepoek met mangochutney en krokante scampi
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Klop het ei los.
-
Wentel de scampi's in de bloem, dan in het losgeklopte ei en ten slotte in de panko. Laat 10 min. rusten voor u ze bakt.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de scampi's 3 à 4 min. goudbruin aan beide kanten.
-
Verdeel wat mangochutney over de kroepoeks en schik er een scampi op.
-
Werk af met een blaadje platte peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Klop het ei los.
-
Wentel de scampi's in de bloem, dan in het losgeklopte ei en ten slotte in de panko. Laat 10 min. rusten voor u ze bakt.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de scampi's 3 à 4 min. goudbruin aan beide kanten.
-
Verdeel wat mangochutney over de kroepoeks en schik er een scampi op.
-
Werk af met een blaadje platte peterselie.