- Bewaar

- Bewaar
Krokante bruschetta's met fijne kruiden
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de tomaten en de mozzarella in 8 gelijke schijven.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Snij de ciabatta's in 2 en besprenkel elke helft met 1 koffiel. olijfolie.
-
Meng het knoflook, de sjalotten en de diepgevroren kruiden, en verdeel over de halve ciabatta's.
-
Versier elke halve ciabatta met 1 schijfje tomaat en 1 schijfje mozzarella. Kruid met peper en zout.
-
Leg de bruschetta's op een bakplaat of een rooster met bakpapier. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de tomaten en de mozzarella in 8 gelijke schijven.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Snij de ciabatta's in 2 en besprenkel elke helft met 1 koffiel. olijfolie.
-
Meng het knoflook, de sjalotten en de diepgevroren kruiden, en verdeel over de halve ciabatta's.
-
Versier elke halve ciabatta met 1 schijfje tomaat en 1 schijfje mozzarella. Kruid met peper en zout.
-
Leg de bruschetta's op een bakplaat of een rooster met bakpapier. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.