Krokante bruschetta's met fijne kruiden
Krokante bruschetta's met fijne kruiden

Krokante bruschetta's met fijne kruiden

Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 430 kcal
Vet 27.7 g
Koolhydraat 32.4 g
Eiwit 12.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de tomaten en de mozzarella in 8 gelijke schijven.

  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  5. Bereiding:
  6. Snij de ciabatta's in 2 en besprenkel elke helft met 1 koffiel. olijfolie.

  7. Meng het knoflook, de sjalotten en de diepgevroren kruiden, en verdeel over de halve ciabatta's.

  8. Versier elke halve ciabatta met 1 schijfje tomaat en 1 schijfje mozzarella. Kruid met peper en zout.

  9. Leg de bruschetta's op een bakplaat of een rooster met bakpapier. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de tomaten en de mozzarella in 8 gelijke schijven.

  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  5. Bereiding:
  6. Snij de ciabatta's in 2 en besprenkel elke helft met 1 koffiel. olijfolie.

  7. Meng het knoflook, de sjalotten en de diepgevroren kruiden, en verdeel over de halve ciabatta's.

  8. Versier elke halve ciabatta met 1 schijfje tomaat en 1 schijfje mozzarella. Kruid met peper en zout.

  9. Leg de bruschetta's op een bakplaat of een rooster met bakpapier. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 430 kcal
Vet 27.7 g
Koolhydraat 32.4 g
Eiwit 12.9 g

Bekijk het recept digitaal