- Bewaar

- Bewaar
Krokante kippenreepjes met citroengrasdip
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de kippenescalopes in fijne reepjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snipper het citroengras fijn en mix of stamp het fijn tot een pasta.
-
Klop het ei los.
-
Bereiding:
-
Meng de verse kaas met de citroengraspasta en de fijngesnipperde lente-uitjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Wentel de kippenreepjes eerst door het losgeklopte ei en daarna door de panko.
-
Verhit de rijstolie in een pan en bak de kippenreepjes gaar en aan alle kanten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Afwerking:
-
Serveer de krokante kippenreepjes met de citroengrasdip.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de kippenescalopes in fijne reepjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snipper het citroengras fijn en mix of stamp het fijn tot een pasta.
-
Klop het ei los.
-
Bereiding:
-
Meng de verse kaas met de citroengraspasta en de fijngesnipperde lente-uitjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Wentel de kippenreepjes eerst door het losgeklopte ei en daarna door de panko.
-
Verhit de rijstolie in een pan en bak de kippenreepjes gaar en aan alle kanten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Afwerking:
-
Serveer de krokante kippenreepjes met de citroengrasdip.