Kruidige broodrolletjes met omelet
Kruidige broodrolletjes met omelet

Kruidige broodrolletjes met omelet

15 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1180 kj
Energie 282 kcal
Vet 19.2 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraat 15.7 g
Suiker 2.7 g
Vezel 2 g
Eiwit 10.8 g
Zout 1.3 g
natrium 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snipper het bieslook fijn. Klop de eieren los met de melk. Kruid met peper en zout.

  3. Verhit 1 el olijfolie in een pan en voeg de helft van het eimengsel toe. Bestrooi met de helft van het bieslook. Bak tot een omelet. Herhaal voor een tweede omelet.

  4. Snij de helft van de radijzen in heel dunne staafjes. Snij de rest in 4 en laat er nog wat groen aan.

  5. Snij de komkommers met een dunschiller in lange plakjes.

  6. Snij de korsten van het brood en besmeer de sneetjes met de kruidenspread.

  7. Snij de omelet in de vorm van de sneetjes brood en verdeel over de sneetjes. Bedek met plakjes komkommer en staafjes radijs.

  8. Rol het brood op en snij in stukken van ± 2 cm dik. Leg er een partje radijs op en zet vast met een prikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snipper het bieslook fijn. Klop de eieren los met de melk. Kruid met peper en zout.

  3. Verhit 1 el olijfolie in een pan en voeg de helft van het eimengsel toe. Bestrooi met de helft van het bieslook. Bak tot een omelet. Herhaal voor een tweede omelet.

  4. Snij de helft van de radijzen in heel dunne staafjes. Snij de rest in 4 en laat er nog wat groen aan.

  5. Snij de komkommers met een dunschiller in lange plakjes.

  6. Snij de korsten van het brood en besmeer de sneetjes met de kruidenspread.

  7. Snij de omelet in de vorm van de sneetjes brood en verdeel over de sneetjes. Bedek met plakjes komkommer en staafjes radijs.

  8. Rol het brood op en snij in stukken van ± 2 cm dik. Leg er een partje radijs op en zet vast met een prikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1180 kj
Energie 282 kcal
Vet 19.2 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraat 15.7 g
Suiker 2.7 g
Vezel 2 g
Eiwit 10.8 g
Zout 1.3 g
natrium 0.5 g

Bekijk het recept digitaal