- Bewaar

- Bewaar
Kruidige broodrolletjes met omelet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snipper het bieslook fijn. Klop de eieren los met de melk. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 el olijfolie in een pan en voeg de helft van het eimengsel toe. Bestrooi met de helft van het bieslook. Bak tot een omelet. Herhaal voor een tweede omelet.
-
Snij de helft van de radijzen in heel dunne staafjes. Snij de rest in 4 en laat er nog wat groen aan.
-
Snij de komkommers met een dunschiller in lange plakjes.
-
Snij de korsten van het brood en besmeer de sneetjes met de kruidenspread.
-
Snij de omelet in de vorm van de sneetjes brood en verdeel over de sneetjes. Bedek met plakjes komkommer en staafjes radijs.
-
Rol het brood op en snij in stukken van ± 2 cm dik. Leg er een partje radijs op en zet vast met een prikker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snipper het bieslook fijn. Klop de eieren los met de melk. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 el olijfolie in een pan en voeg de helft van het eimengsel toe. Bestrooi met de helft van het bieslook. Bak tot een omelet. Herhaal voor een tweede omelet.
-
Snij de helft van de radijzen in heel dunne staafjes. Snij de rest in 4 en laat er nog wat groen aan.
-
Snij de komkommers met een dunschiller in lange plakjes.
-
Snij de korsten van het brood en besmeer de sneetjes met de kruidenspread.
-
Snij de omelet in de vorm van de sneetjes brood en verdeel over de sneetjes. Bedek met plakjes komkommer en staafjes radijs.
-
Rol het brood op en snij in stukken van ± 2 cm dik. Leg er een partje radijs op en zet vast met een prikker.