- Bewaar

- Bewaar
Kruidige rijstsalade met abrikoos
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.
-
Hak de noten grof.
-
Snij de zachte abrikozen in fijne reepjes.
-
Pluk de blaadjes van de plantjes munt en basilicum. Snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Meng de rijst met de olijfolie, de fijngesnipperde kruiden, de reepjes abrikoos en de gehakte noten. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Deze salade kan u makkelijk vooraf klaarmaken en afgedekt bewaren in de koelkast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.
-
Hak de noten grof.
-
Snij de zachte abrikozen in fijne reepjes.
-
Pluk de blaadjes van de plantjes munt en basilicum. Snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Meng de rijst met de olijfolie, de fijngesnipperde kruiden, de reepjes abrikoos en de gehakte noten. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Deze salade kan u makkelijk vooraf klaarmaken en afgedekt bewaren in de koelkast.