- Bewaar

- Bewaar
Langoustineglaasje met avocado en appel
Onze drankensuggesties
Bier Blanche de Namur, de keuze van biersommelier Jo. "Dit bier is perfect in harmonie met het gerecht: de avocado en de zure room accentueren de romigheid van het witbier. De fijne, friszure toetsen komen terug in de langoustine, appel en zure room." Regionaal beschikbaar. Alternatief: Hoegaarden Wit.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pel de langoustines (dat gaat makkelijk als u ze eerst even onderdompelt in koud water) en verwijder de bruinde draad, die bitter smaakt.
-
Pers de halve limoen. Schil de appel en snij samen met de avocado in fijne blokjes. Besprenkel beide met het limoensap.
-
Snipper het bieslook en de koriander fijn.
-
Meng de zure room met de helft van het kerriepoeder. Kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de langoustines 6 min. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en roerbak de panko en de rest van het kerriepoeder 5 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de slascheuten met 1 eetl. olijfolie en de appelazijn. Kruid met zwarte peper en zout. Verdeel over de glaasjes en vul aan met de avocado, de apel, de panko en de groene kruiden. Werk elk glaasje af met wat zure room en een langoustine.
Onze drankensuggesties
Bier Blanche de Namur, de keuze van biersommelier Jo. "Dit bier is perfect in harmonie met het gerecht: de avocado en de zure room accentueren de romigheid van het witbier. De fijne, friszure toetsen komen terug in de langoustine, appel en zure room." Regionaal beschikbaar. Alternatief: Hoegaarden Wit.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pel de langoustines (dat gaat makkelijk als u ze eerst even onderdompelt in koud water) en verwijder de bruinde draad, die bitter smaakt.
-
Pers de halve limoen. Schil de appel en snij samen met de avocado in fijne blokjes. Besprenkel beide met het limoensap.
-
Snipper het bieslook en de koriander fijn.
-
Meng de zure room met de helft van het kerriepoeder. Kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de langoustines 6 min. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en roerbak de panko en de rest van het kerriepoeder 5 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de slascheuten met 1 eetl. olijfolie en de appelazijn. Kruid met zwarte peper en zout. Verdeel over de glaasjes en vul aan met de avocado, de apel, de panko en de groene kruiden. Werk elk glaasje af met wat zure room en een langoustine.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Blanche de Namur, de keuze van biersommelier Jo. "Dit bier is perfect in harmonie met het gerecht: de avocado en de zure room accentueren de romigheid van het witbier. De fijne, friszure toetsen komen terug in de langoustine, appel en zure room." Regionaal beschikbaar. Alternatief: Hoegaarden Wit.