- Bewaar

- Bewaar
Lekkere kaascakejes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de korst en snij in stukjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Bak de spekreepjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag. Voeg de fijngesnipperde ui toe en bak tot de ui glazig is. Giet het overtollige vocht weg.
-
Klop de eieren los. Voeg de bloem, het bakpoeder, de melk en de olijfolie toe.
-
Meng tot u een homogeen deeg krijgt.
-
Meng de ui, het spek en de kaasblokjes onder het deeg en breng op smaak met het kruidentuiltje en peper.
-
Verdeel het deeg over een beboterde en met bloem bestrooide bakplaat en zet 30 min. in een op 175 °C voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de korst en snij in stukjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Bak de spekreepjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag. Voeg de fijngesnipperde ui toe en bak tot de ui glazig is. Giet het overtollige vocht weg.
-
Klop de eieren los. Voeg de bloem, het bakpoeder, de melk en de olijfolie toe.
-
Meng tot u een homogeen deeg krijgt.
-
Meng de ui, het spek en de kaasblokjes onder het deeg en breng op smaak met het kruidentuiltje en peper.
-
Verdeel het deeg over een beboterde en met bloem bestrooide bakplaat en zet 30 min. in een op 175 °C voorverwarmde oven.