Libanese broodjes
Libanese broodjes

Libanese broodjes

15 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 210 kcal
Vet 12.8 g
Koolhydraat 20 g
Eiwit 3.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Plet de korianderbolletjes en de komijnzaadjes grof. Rits de blaadjes van de takjes tijm.

  3. Meng de komijnzaadjes, de korianderbolletjes en de tijmblaadjes met de olijfolie.

  4. Rooster de pitabroodjes kort in de broodrooster en snij doormidden in 2 schijven.

  5. Leg de schijven pitabrood op een bakplaat en verdeel er de gekruide olijfolie over. Kruid met zwarte peper en zeezout. Zet 5 min. onder de ovengrill tot ze lichtbruin en krokant zijn (let op dat ze niet aanbranden).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Plet de korianderbolletjes en de komijnzaadjes grof. Rits de blaadjes van de takjes tijm.

  3. Meng de komijnzaadjes, de korianderbolletjes en de tijmblaadjes met de olijfolie.

  4. Rooster de pitabroodjes kort in de broodrooster en snij doormidden in 2 schijven.

  5. Leg de schijven pitabrood op een bakplaat en verdeel er de gekruide olijfolie over. Kruid met zwarte peper en zeezout. Zet 5 min. onder de ovengrill tot ze lichtbruin en krokant zijn (let op dat ze niet aanbranden).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 210 kcal
Vet 12.8 g
Koolhydraat 20 g
Eiwit 3.4 g

Bekijk het recept digitaal