In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Plet de korianderbolletjes en de komijnzaadjes grof. Rits de blaadjes van de takjes tijm.
Meng de komijnzaadjes, de korianderbolletjes en de tijmblaadjes met de olijfolie.
Rooster de pitabroodjes kort in de broodrooster en snij doormidden in 2 schijven.
Leg de schijven pitabrood op een bakplaat en verdeel er de gekruide olijfolie over. Kruid met zwarte peper en zeezout. Zet 5 min. onder de ovengrill tot ze lichtbruin en krokant zijn (let op dat ze niet aanbranden).
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Plet de korianderbolletjes en de komijnzaadjes grof. Rits de blaadjes van de takjes tijm.
Meng de komijnzaadjes, de korianderbolletjes en de tijmblaadjes met de olijfolie.
Rooster de pitabroodjes kort in de broodrooster en snij doormidden in 2 schijven.
Leg de schijven pitabrood op een bakplaat en verdeel er de gekruide olijfolie over. Kruid met zwarte peper en zeezout. Zet 5 min. onder de ovengrill tot ze lichtbruin en krokant zijn (let op dat ze niet aanbranden).