- Bewaar

- Bewaar
Mango-avocadotaart
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Laat de dadels 25 min. weken in koud water. Haal ze eruit en snij in hele kleine stukjes.
-
Rasp intussen de schil van de limoenen en pers ze.
-
Snij het vruchtvlees van de mango's in stukken.
-
Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap de zaadjes eruit met de onscherpe kant van een mesje.
-
Rasp de witte chocolade heel fijn.
-
Bereiding:
-
Mix de dadels met het kokospoeder, het hennepzaad en 10 eetl. water in de blender (of met de staafmixer).
-
Leg een vel bakpapier in een taartvorm (Ø 24 cm). Bestrijk met het dadeldeeg. Dek af en zet 30 min. in de koelkast.
-
Mix de mango met de avocadoblokjes, de limoenzeste, het limoensap, de kokosolie, de ahornsiroop, de vanillezaadjes en een snuifje zout tot een glad geheel in de blender (of met de staafmixer). Meng er de chiazaadjes onder.
-
Giet in de taartvorm en zet minstens 6 u. afgedekt in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Werk de taart langs de rand af met de kokosschilfers, de granaatappelpitjes en de muntblaadjes. Bestrooi met de geraspte chocolade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Laat de dadels 25 min. weken in koud water. Haal ze eruit en snij in hele kleine stukjes.
-
Rasp intussen de schil van de limoenen en pers ze.
-
Snij het vruchtvlees van de mango's in stukken.
-
Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap de zaadjes eruit met de onscherpe kant van een mesje.
-
Rasp de witte chocolade heel fijn.
-
Bereiding:
-
Mix de dadels met het kokospoeder, het hennepzaad en 10 eetl. water in de blender (of met de staafmixer).
-
Leg een vel bakpapier in een taartvorm (Ø 24 cm). Bestrijk met het dadeldeeg. Dek af en zet 30 min. in de koelkast.
-
Mix de mango met de avocadoblokjes, de limoenzeste, het limoensap, de kokosolie, de ahornsiroop, de vanillezaadjes en een snuifje zout tot een glad geheel in de blender (of met de staafmixer). Meng er de chiazaadjes onder.
-
Giet in de taartvorm en zet minstens 6 u. afgedekt in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Werk de taart langs de rand af met de kokosschilfers, de granaatappelpitjes en de muntblaadjes. Bestrooi met de geraspte chocolade.