- Bewaar
- Bewaar
Mangomousse met passievrucht en speculaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de frambozencoulis ontdooien.
-
Schil de halve mango en snij in blokjes.
-
Snij 1 passievrucht in 2 en schep er het vruchtvlees uit. Snij de andere passievrucht in 4 partjes.
-
Verkruimel de speculaas (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Klop de room halfstijf samen met de bloemsuiker. Meng met de Griekse yoghurt.
-
Mix de mango met het vruchtvlees van de passievrucht. Roer onder de mousse.
-
Verdeel de verkruimelde speculaas over 4 dessertglaasjes (hou 1 eetl. apart voor de afwerking).
-
Verdeel er de helft van de mousse over en lepel er de frambozencoulis op . Schep er de rest van de mousse op. Werk af met de rest van de verkruimelde speculaas en de partjes passievrucht.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de frambozencoulis ontdooien.
-
Schil de halve mango en snij in blokjes.
-
Snij 1 passievrucht in 2 en schep er het vruchtvlees uit. Snij de andere passievrucht in 4 partjes.
-
Verkruimel de speculaas (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Klop de room halfstijf samen met de bloemsuiker. Meng met de Griekse yoghurt.
-
Mix de mango met het vruchtvlees van de passievrucht. Roer onder de mousse.
-
Verdeel de verkruimelde speculaas over 4 dessertglaasjes (hou 1 eetl. apart voor de afwerking).
-
Verdeel er de helft van de mousse over en lepel er de frambozencoulis op . Schep er de rest van de mousse op. Werk af met de rest van de verkruimelde speculaas en de partjes passievrucht.