Mangomousse met passievrucht en speculaas

Mangomousse met passievrucht en speculaas

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 354 kcal
Vet 24.1 g
Verzadigd vet 14.3 g
Koolhydraat 25 g
Suiker 19.4 g
Vezel 0.8 g
Eiwit 8.7 g
Zout 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 15 min.)

  3. Laat de frambozencoulis ontdooien.

  4. Schil de halve mango en snij in blokjes.

  5. Snij 1 passievrucht in 2 en schep er het vruchtvlees uit. Snij de andere passievrucht in 4 partjes.

  6. Verkruimel de speculaas (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  7. Bereiding:
  8. Klop de room halfstijf samen met de bloemsuiker. Meng met de Griekse yoghurt.

  9. Mix de mango met het vruchtvlees van de passievrucht. Roer onder de mousse.

  10. Verdeel de verkruimelde speculaas over 4 dessertglaasjes (hou 1 eetl. apart voor de afwerking).

  11. Verdeel er de helft van de mousse over en lepel er de frambozencoulis op . Schep er de rest van de mousse op. Werk af met de rest van de verkruimelde speculaas en de partjes passievrucht.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 15 min.)

  3. Laat de frambozencoulis ontdooien.

  4. Schil de halve mango en snij in blokjes.

  5. Snij 1 passievrucht in 2 en schep er het vruchtvlees uit. Snij de andere passievrucht in 4 partjes.

  6. Verkruimel de speculaas (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  7. Bereiding:
  8. Klop de room halfstijf samen met de bloemsuiker. Meng met de Griekse yoghurt.

  9. Mix de mango met het vruchtvlees van de passievrucht. Roer onder de mousse.

  10. Verdeel de verkruimelde speculaas over 4 dessertglaasjes (hou 1 eetl. apart voor de afwerking).

  11. Verdeel er de helft van de mousse over en lepel er de frambozencoulis op . Schep er de rest van de mousse op. Werk af met de rest van de verkruimelde speculaas en de partjes passievrucht.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 354 kcal
Vet 24.1 g
Verzadigd vet 14.3 g
Koolhydraat 25 g
Suiker 19.4 g
Vezel 0.8 g
Eiwit 8.7 g
Zout 0.3 g

Bekijk het recept digitaal