Mexicaanse wraps met rundercarpaccio
- Bewaar

- Bewaar
Mexicaanse wraps met rundercarpaccio
15 min.
Aperitiefhapje
6 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
212 kcal
Vet
10.1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraat
16.6 g
Suiker
4.4 g
Vezel
3.1 g
Eiwit
11.9 g
Zout
0.6 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
Snij de tomaten in fijne schijfjes. Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Besmeer de wortelwraps met de guacamole en beleg met de rundercarpaccio. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de tomaten, de maïs, de radijsscheuten en de rucola toe. Bestrooi met de kaasschilfers van de carpaccio.
-
Rol de wraps strak op en snij in 3. Maak vast met een cocktailprikker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
Snij de tomaten in fijne schijfjes. Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Besmeer de wortelwraps met de guacamole en beleg met de rundercarpaccio. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de tomaten, de maïs, de radijsscheuten en de rucola toe. Bestrooi met de kaasschilfers van de carpaccio.
-
Rol de wraps strak op en snij in 3. Maak vast met een cocktailprikker.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
212 kcal
Vet
10.1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraat
16.6 g
Suiker
4.4 g
Vezel
3.1 g
Eiwit
11.9 g
Zout
0.6 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?