Mexicaanse wraps met rundercarpaccio
Mexicaanse wraps met rundercarpaccio

Mexicaanse wraps met rundercarpaccio

15 min.
Aperitiefhapje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 212 kcal
Vet 10.1 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraat 16.6 g
Suiker 4.4 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 11.9 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.

    Snij de tomaten in fijne schijfjes. Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.

  2. Besmeer de wortelwraps met de guacamole en beleg met de rundercarpaccio. Kruid met peper en zout.

  3. Voeg de tomaten, de maïs, de radijsscheuten en de rucola toe. Bestrooi met de kaasschilfers van de carpaccio.

  4. Rol de wraps strak op en snij in 3. Maak vast met een cocktailprikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.

    Snij de tomaten in fijne schijfjes. Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.

  2. Besmeer de wortelwraps met de guacamole en beleg met de rundercarpaccio. Kruid met peper en zout.

  3. Voeg de tomaten, de maïs, de radijsscheuten en de rucola toe. Bestrooi met de kaasschilfers van de carpaccio.

  4. Rol de wraps strak op en snij in 3. Maak vast met een cocktailprikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 212 kcal
Vet 10.1 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraat 16.6 g
Suiker 4.4 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 11.9 g
Zout 0.6 g

Bekijk het recept digitaal