- Bewaar

- Bewaar
Millefeuille van rode biet met speculaascrumble en avocadocrème
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de bieten (eventueel met een mandoline)in flinterdunne schijfjes.
-
Knip de tuinkers los.
-
Verkruimel de speculaaskoekjes en hak de pecannoten grof. Meng onder elkaar.
-
Verwijder de pit uit de avocado en mix het vruchtvlees met de zure room tot een gladde massa. Doe in een spuitzak.
-
Snij de geitenkaas in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Maak 4 torentjes: begin met een schijfje rode biet en leg er geitenkaas op. Wissel af tot alle ingrediënten op zijn.
-
Strooi het noten-speculaasmengsel rond de torentjes en spuit er enkele toefjes avocadocrème langs. Kruid met peper en zout. Werk af met enkele plukjes tuinkers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de bieten (eventueel met een mandoline)in flinterdunne schijfjes.
-
Knip de tuinkers los.
-
Verkruimel de speculaaskoekjes en hak de pecannoten grof. Meng onder elkaar.
-
Verwijder de pit uit de avocado en mix het vruchtvlees met de zure room tot een gladde massa. Doe in een spuitzak.
-
Snij de geitenkaas in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Maak 4 torentjes: begin met een schijfje rode biet en leg er geitenkaas op. Wissel af tot alle ingrediënten op zijn.
-
Strooi het noten-speculaasmengsel rond de torentjes en spuit er enkele toefjes avocadocrème langs. Kruid met peper en zout. Werk af met enkele plukjes tuinkers.