Mini-lamsburger met rodebietenketchup en augurk
Mini-lamsburger met rodebietenketchup en augurk

Mini-lamsburger met rodebietenketchup en augurk

Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 387 kcal
Vet 18.2 g
Koolhydraat 38 g
Eiwit 16.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Bak de miniciabatta's af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).

  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de burgers 2 à 3 min. goudbruin aan elke kant.

  5. Snij ondertussen de halve rode ui in dunne ringen en de augurken in dunne schijfjes.

  6. Snij de miniciabatta's middendoor en leg er telkens een burger op.

  7. Verdeel er de rode ui, de schijfjes augurk, de rodebietenketchup en de tuinkers over.

  8. Snij eventueel schuin in twee.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Bak de miniciabatta's af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).

  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de burgers 2 à 3 min. goudbruin aan elke kant.

  5. Snij ondertussen de halve rode ui in dunne ringen en de augurken in dunne schijfjes.

  6. Snij de miniciabatta's middendoor en leg er telkens een burger op.

  7. Verdeel er de rode ui, de schijfjes augurk, de rodebietenketchup en de tuinkers over.

  8. Snij eventueel schuin in twee.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 387 kcal
Vet 18.2 g
Koolhydraat 38 g
Eiwit 16.4 g

Bekijk het recept digitaal