- Bewaar

- Bewaar
Mini-lamsburger met rodebietenketchup en augurk
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bak de miniciabatta's af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de burgers 2 à 3 min. goudbruin aan elke kant.
-
Snij ondertussen de halve rode ui in dunne ringen en de augurken in dunne schijfjes.
-
Snij de miniciabatta's middendoor en leg er telkens een burger op.
-
Verdeel er de rode ui, de schijfjes augurk, de rodebietenketchup en de tuinkers over.
-
Snij eventueel schuin in twee.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bak de miniciabatta's af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de burgers 2 à 3 min. goudbruin aan elke kant.
-
Snij ondertussen de halve rode ui in dunne ringen en de augurken in dunne schijfjes.
-
Snij de miniciabatta's middendoor en leg er telkens een burger op.
-
Verdeel er de rode ui, de schijfjes augurk, de rodebietenketchup en de tuinkers over.
-
Snij eventueel schuin in twee.