Minipizza's
Minipizza's

Minipizza's

15 min.
Aperitiefhapje
15 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Maak met behulp van een glas (Ø 8 cm) 15 ronde bodempjes in het uitgerolde pizzadeeg.

  3. Bestrijk elk pizzabodempje met wat tomatenstukjes met basilicum en kies zelf het garnituur: enkele stukjes ansjovisfilet en enkele kappertjes; wat zeevruchtenmengeling 'frutti di mare'; in stukjes gesneden artisjokbodem en enkele maïskorrels; stukjes paprika en salami; reepjes gekookte ham.

  4. Kruid met oregano, bestrooi met wat geraspte mozzarella en besprenkel met enkele druppels olijfolie (gewoon of pikant).

  5. Laat op een rooster gedurende 9 min. bakken in de voorverwarmde oven (225 °C).

  6. Afwerking:
  7. Dien de minipizza's warm of koud op.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Maak met behulp van een glas (Ø 8 cm) 15 ronde bodempjes in het uitgerolde pizzadeeg.

  3. Bestrijk elk pizzabodempje met wat tomatenstukjes met basilicum en kies zelf het garnituur: enkele stukjes ansjovisfilet en enkele kappertjes; wat zeevruchtenmengeling 'frutti di mare'; in stukjes gesneden artisjokbodem en enkele maïskorrels; stukjes paprika en salami; reepjes gekookte ham.

  4. Kruid met oregano, bestrooi met wat geraspte mozzarella en besprenkel met enkele druppels olijfolie (gewoon of pikant).

  5. Laat op een rooster gedurende 9 min. bakken in de voorverwarmde oven (225 °C).

  6. Afwerking:
  7. Dien de minipizza's warm of koud op.

Bekijk het recept digitaal