- Bewaar
- Bewaar
Miniquiches met bestomaatjes, zalm en spinazie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Rol het bladerdeeg uit met het bakpapier en leg er 7 kleine taartvormpjes omgekeerd op. Snij 7 cirkels uit het deeg en het bakpapier. Duw het bladerdeeg met het bakpapier in de vormpjes.
-
Snij de tomaten eventueel in 2.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de spinazie 1 à 2 min. tot ze geslonken is.
-
Voeg de room toe aan de spinazie en kruid met peper en zout. Zet het vuur af en meng er de eieren, de zalm en de geraspte kaas onder.
-
Verdeel het beslag over de vormpjes en leg er enkele bestomaten bovenop. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Rol het bladerdeeg uit met het bakpapier en leg er 7 kleine taartvormpjes omgekeerd op. Snij 7 cirkels uit het deeg en het bakpapier. Duw het bladerdeeg met het bakpapier in de vormpjes.
-
Snij de tomaten eventueel in 2.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de spinazie 1 à 2 min. tot ze geslonken is.
-
Voeg de room toe aan de spinazie en kruid met peper en zout. Zet het vuur af en meng er de eieren, de zalm en de geraspte kaas onder.
-
Verdeel het beslag over de vormpjes en leg er enkele bestomaten bovenop. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.