- Bewaar

- Bewaar
Minuutsteak op Thaise wijze
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Château Fougas A.O.P. Côtes de Bourg
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook en de rode ui fijn.
-
Snij de Chinese kool in fijne reepjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Snij de minuutsteaks in reepjes van 2 cm.
-
Pluk de blaadjes koriander.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een wok en bak de reepjes steak 1 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de wok en zet opzij.
-
Verhit de koolzaadolie in dezelfde wok en bak het knoflook, de gember en de rode ui 1 min.
-
Voeg de rode paprika toe en bak nog 5 min. Voeg de Chinese kool en het limoensap toe en laat nog ± 5 min. bakken. Kruid met peper en zout. Doe de reepjes steak opnieuw in de wok en laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Serveer met de rijst en werk af met de blaadjes koriander.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Snij 100 g Chinese kool, 2 takjes koriander en 30 g minuutsteak fijn. 2 Kook samen met 30 g Thaise rijst 10 min. in water. Giet af. 3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Château Fougas A.O.P. Côtes de Bourg
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook en de rode ui fijn.
-
Snij de Chinese kool in fijne reepjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Snij de minuutsteaks in reepjes van 2 cm.
-
Pluk de blaadjes koriander.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een wok en bak de reepjes steak 1 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de wok en zet opzij.
-
Verhit de koolzaadolie in dezelfde wok en bak het knoflook, de gember en de rode ui 1 min.
-
Voeg de rode paprika toe en bak nog 5 min. Voeg de Chinese kool en het limoensap toe en laat nog ± 5 min. bakken. Kruid met peper en zout. Doe de reepjes steak opnieuw in de wok en laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Serveer met de rijst en werk af met de blaadjes koriander.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Snij 100 g Chinese kool, 2 takjes koriander en 30 g minuutsteak fijn. 2 Kook samen met 30 g Thaise rijst 10 min. in water. Giet af. 3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Château Fougas A.O.P. Côtes de Bourg