Moelleux van de chef
Moelleux van de chef

Moelleux van de chef

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C en zet de diepgevroren moelleuxs 12 à 13 min. in de oven.

  3. Neem de crème anglaise en de frambozencoulis en verdeel ze in dikke stipjes of druppels en afwisselend naast elkaar over de buitenste rand van de borden. Trek met een mes een streep door de druppels, zodat de crème en de coulis mooi in elkaar lopen.

  4. Schik de moelleuxs op elk bord en werk af met 1 bolletje vanille-ijs, frambozen en blauwe bessen.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C en zet de diepgevroren moelleuxs 12 à 13 min. in de oven.

  3. Neem de crème anglaise en de frambozencoulis en verdeel ze in dikke stipjes of druppels en afwisselend naast elkaar over de buitenste rand van de borden. Trek met een mes een streep door de druppels, zodat de crème en de coulis mooi in elkaar lopen.

  4. Schik de moelleuxs op elk bord en werk af met 1 bolletje vanille-ijs, frambozen en blauwe bessen.

Bekijk het recept digitaal