Mosselen op oosterse wijze
Mosselen op oosterse wijze

Mosselen op oosterse wijze

25 min.
Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 19 kcal
Vet 1.7 g
Koolhydraat 0.3 g
Eiwit 0.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Spoel de mosselen onder koud water.

  3. Snij de limoen in schijfjes.

  4. Snipper de korianderblaadjes grof.

  5. Bereiding:
  6. Meng de mosselen met de kokosmelk, limoenschijfjes, koriander en de gedroogde mosselgroenten.

  7. Verdeel over een groot vel aluminiumfolie en vouw goed dicht (zorg dat de mosselen genoeg ruimte hebben om open te gaan). Laat 5 à 7 min. bakken op de barbecue tot de mosselen opengaan.

  8. Afwerking:
  9. Dien op met prikkertjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Spoel de mosselen onder koud water.

  3. Snij de limoen in schijfjes.

  4. Snipper de korianderblaadjes grof.

  5. Bereiding:
  6. Meng de mosselen met de kokosmelk, limoenschijfjes, koriander en de gedroogde mosselgroenten.

  7. Verdeel over een groot vel aluminiumfolie en vouw goed dicht (zorg dat de mosselen genoeg ruimte hebben om open te gaan). Laat 5 à 7 min. bakken op de barbecue tot de mosselen opengaan.

  8. Afwerking:
  9. Dien op met prikkertjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 19 kcal
Vet 1.7 g
Koolhydraat 0.3 g
Eiwit 0.7 g

Bekijk het recept digitaal