- Bewaar

- Bewaar
Nasi goreng met champignons en paprika
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje. Snij samen met het knoflook, de rode uien en de sjalotten grof. Mix alles tot een gladde pasta.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Klop intussen de eieren los. Verhit 2 eetl. rijstolie in een pan of wok en roerbak de losgeklopte eieren gaar. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Verhit 1 eetl. rijstolie in dezelfde pan en roerbak de uienpasta enkele min.
-
Voeg de champignons en de diepgevroren paprikareepjes toe en roerbak 5 à 6 min.
-
Voeg de rijst, de eieren en de ketjap manis toe aan de groenten. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de fijngesnipperde lenteuitjes.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 8 maand Bereiding (20 min.) 1 Kook 30 g rijst in ongezouten water. Giet af. 2 Snij intussen 1/2 rode ui en 1/2 teentje knoflook fijn en 50 g champignons in schijfjes. 3 Roerbak de ui en het knoflook 1 min. in een wok met 1/2 koffiel. plantaardige olie. Voeg 50 g diepgevroren paprikareepjes en de champignons toe en bak gaar. Kruid met peper. Haal uit de wok. 4 Roerbak 1 losgeklopt ei gaar in dezelfde wok met 1/2 koffiel. plantaardige olie. 5 Mix de rijst en de groenten fijn en meng er het roerei onder.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje. Snij samen met het knoflook, de rode uien en de sjalotten grof. Mix alles tot een gladde pasta.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Klop intussen de eieren los. Verhit 2 eetl. rijstolie in een pan of wok en roerbak de losgeklopte eieren gaar. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Verhit 1 eetl. rijstolie in dezelfde pan en roerbak de uienpasta enkele min.
-
Voeg de champignons en de diepgevroren paprikareepjes toe en roerbak 5 à 6 min.
-
Voeg de rijst, de eieren en de ketjap manis toe aan de groenten. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de fijngesnipperde lenteuitjes.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 8 maand Bereiding (20 min.) 1 Kook 30 g rijst in ongezouten water. Giet af. 2 Snij intussen 1/2 rode ui en 1/2 teentje knoflook fijn en 50 g champignons in schijfjes. 3 Roerbak de ui en het knoflook 1 min. in een wok met 1/2 koffiel. plantaardige olie. Voeg 50 g diepgevroren paprikareepjes en de champignons toe en bak gaar. Kruid met peper. Haal uit de wok. 4 Roerbak 1 losgeklopt ei gaar in dezelfde wok met 1/2 koffiel. plantaardige olie. 5 Mix de rijst en de groenten fijn en meng er het roerei onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica