- Bewaar

- Bewaar
Nasi goreng van bloemkoolrijst met gevolgtereepjes en krokante cashews
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Genelis A.O.P. Languedoc Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de gevogeltereepjes volledig ontdooien.
-
Laat de wokgroenten oppervlakkig ontdooien.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Snipper de lente-uitjes fijn (hou het groen apart voor de afwerking).
-
Klop de eieren los en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in een wok of een pan met dikke bodem. Voeg de wokreepjes toe en bak 4 à 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. arachideolie in dezelfde wok of pan. Stoof het wit van de lente-uitjes en de diepgevroren bloemkoolrijst 2 min. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 5 à 8 min. op een hoog vuur. Blus met de sojasaus.
-
Meng de losgeklopte eieren onder de groenten en roerbak nog 5 min.
-
Afwerking:
-
Schep de gewokte groenten in de borden en werk af met de woksaus, het groen van de lente-uitjes en de cashewnoten.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Genelis A.O.P. Languedoc Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de gevogeltereepjes volledig ontdooien.
-
Laat de wokgroenten oppervlakkig ontdooien.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Snipper de lente-uitjes fijn (hou het groen apart voor de afwerking).
-
Klop de eieren los en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in een wok of een pan met dikke bodem. Voeg de wokreepjes toe en bak 4 à 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. arachideolie in dezelfde wok of pan. Stoof het wit van de lente-uitjes en de diepgevroren bloemkoolrijst 2 min. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 5 à 8 min. op een hoog vuur. Blus met de sojasaus.
-
Meng de losgeklopte eieren onder de groenten en roerbak nog 5 min.
-
Afwerking:
-
Schep de gewokte groenten in de borden en werk af met de woksaus, het groen van de lente-uitjes en de cashewnoten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Genelis A.O.P. Languedoc Gérard Bertrand