- Bewaar

- Bewaar
Noedels met oosterse groenten en runderreepjes
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Ma Belle Pomelle A.O.P. Ventoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij het vlees in flinterdunne reepjes en meng het met de uitgeperste teentjes knoflook en de oestersaus. Laat gedurende 15 min. marineren.
-
Breng 2 L water aan de kook en leg er de eiermie in. Neem de kookpan van het vuur en laat 4 min. staan. Maak de noedels los met een vork. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Hak de koriander fijn.
-
Snij de lente-uitjes in stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olie en bak er de diepgevroren groenten in en laat 5 min. bakken al roerend. Voeg de sojasaus en de bouillon toe.
-
Voeg het vlees samen met de marinade toe en bak 2 min. al roerend.
-
Bind indien nodig met wat sausbinder, roer er de noedels en de lente-uitjes onder en kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de koriander en dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Ma Belle Pomelle A.O.P. Ventoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij het vlees in flinterdunne reepjes en meng het met de uitgeperste teentjes knoflook en de oestersaus. Laat gedurende 15 min. marineren.
-
Breng 2 L water aan de kook en leg er de eiermie in. Neem de kookpan van het vuur en laat 4 min. staan. Maak de noedels los met een vork. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Hak de koriander fijn.
-
Snij de lente-uitjes in stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olie en bak er de diepgevroren groenten in en laat 5 min. bakken al roerend. Voeg de sojasaus en de bouillon toe.
-
Voeg het vlees samen met de marinade toe en bak 2 min. al roerend.
-
Bind indien nodig met wat sausbinder, roer er de noedels en de lente-uitjes onder en kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de koriander en dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Ma Belle Pomelle A.O.P. Ventoux