Noedels met oosterse groenten en runderreepjes
Noedels met oosterse groenten en runderreepjes

Noedels met oosterse groenten en runderreepjes

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 513 kcal
Vet 13.5 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraat 55.3 g
Suiker 11.3 g
Vezel 4.4 g
Eiwit 40.6 g
Zout 4.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Snij het vlees in flinterdunne reepjes en meng het met de uitgeperste teentjes knoflook en de oestersaus. Laat gedurende 15 min. marineren.

  4. Breng 2 L water aan de kook en leg er de eiermie in. Neem de kookpan van het vuur en laat 4 min. staan. Maak de noedels los met een vork. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

  5. Hak de koriander fijn.

  6. Snij de lente-uitjes in stukken.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olie en bak er de diepgevroren groenten in en laat 5 min. bakken al roerend. Voeg de sojasaus en de bouillon toe.

  9. Voeg het vlees samen met de marinade toe en bak 2 min. al roerend.

  10. Bind indien nodig met wat sausbinder, roer er de noedels en de lente-uitjes onder en kruid met zwarte peper.

  11. Afwerking:
  12. Bestrooi met de koriander en dien onmiddellijk op.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Snij het vlees in flinterdunne reepjes en meng het met de uitgeperste teentjes knoflook en de oestersaus. Laat gedurende 15 min. marineren.

  4. Breng 2 L water aan de kook en leg er de eiermie in. Neem de kookpan van het vuur en laat 4 min. staan. Maak de noedels los met een vork. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

  5. Hak de koriander fijn.

  6. Snij de lente-uitjes in stukken.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olie en bak er de diepgevroren groenten in en laat 5 min. bakken al roerend. Voeg de sojasaus en de bouillon toe.

  9. Voeg het vlees samen met de marinade toe en bak 2 min. al roerend.

  10. Bind indien nodig met wat sausbinder, roer er de noedels en de lente-uitjes onder en kruid met zwarte peper.

  11. Afwerking:
  12. Bestrooi met de koriander en dien onmiddellijk op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 513 kcal
Vet 13.5 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraat 55.3 g
Suiker 11.3 g
Vezel 4.4 g
Eiwit 40.6 g
Zout 4.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Ma Belle Pomelle A.O.P. Ventoux

Bekijk het recept digitaal