Noedels met runderreepjes en Chinese groenten
Noedels met runderreepjes en Chinese groenten

Noedels met runderreepjes en Chinese groenten

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 508 kcal
Vet 13.5 g
Koolhydraat 60.9 g
Eiwit 39.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Pers de teentjes knoflook en meng met het vlees en de oestersaus. Laat 30 min. marineren.

  4. Breng 2 L water aan de kook en leg er de noedels in. Neem de kookpan van het vuur en laat 4 min. rusten. Maak de noedels los met een vork. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

  5. Hak de koriander fijn.

  6. Snij de uitjes in stukken.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een wok en bak er al roerend de diepgevroren Chinese groenten in gedurende 5 min. Overgiet met de sojasaus en de kippenbouillon.

  9. Voeg het vlees toe samen met de marinade en roerbak 2 min.

  10. Bind indien nodig met wat instantsausbinder. Roer er de noedels en de uitjes onder en kruid met zwarte peper.

  11. Afwerking:
  12. Bestrooi met de koriander en dien onmiddellijk op.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Pers de teentjes knoflook en meng met het vlees en de oestersaus. Laat 30 min. marineren.

  4. Breng 2 L water aan de kook en leg er de noedels in. Neem de kookpan van het vuur en laat 4 min. rusten. Maak de noedels los met een vork. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

  5. Hak de koriander fijn.

  6. Snij de uitjes in stukken.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een wok en bak er al roerend de diepgevroren Chinese groenten in gedurende 5 min. Overgiet met de sojasaus en de kippenbouillon.

  9. Voeg het vlees toe samen met de marinade en roerbak 2 min.

  10. Bind indien nodig met wat instantsausbinder. Roer er de noedels en de uitjes onder en kruid met zwarte peper.

  11. Afwerking:
  12. Bestrooi met de koriander en dien onmiddellijk op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 508 kcal
Vet 13.5 g
Koolhydraat 60.9 g
Eiwit 39.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Chergui rosé Domaine des Ouled Thaleb Vin Gris uit Marokko Wijn Gewürztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace

Bekijk het recept digitaal