- Bewaar

- Bewaar
Noedels met runderreepjes en Chinese groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Chergui rosé Domaine des Ouled Thaleb Vin Gris uit Marokko Wijn Gewürztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Pers de teentjes knoflook en meng met het vlees en de oestersaus. Laat 30 min. marineren.
-
Breng 2 L water aan de kook en leg er de noedels in. Neem de kookpan van het vuur en laat 4 min. rusten. Maak de noedels los met een vork. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Hak de koriander fijn.
-
Snij de uitjes in stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok en bak er al roerend de diepgevroren Chinese groenten in gedurende 5 min. Overgiet met de sojasaus en de kippenbouillon.
-
Voeg het vlees toe samen met de marinade en roerbak 2 min.
-
Bind indien nodig met wat instantsausbinder. Roer er de noedels en de uitjes onder en kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de koriander en dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Wijn Chergui rosé Domaine des Ouled Thaleb Vin Gris uit Marokko Wijn Gewürztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Pers de teentjes knoflook en meng met het vlees en de oestersaus. Laat 30 min. marineren.
-
Breng 2 L water aan de kook en leg er de noedels in. Neem de kookpan van het vuur en laat 4 min. rusten. Maak de noedels los met een vork. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Hak de koriander fijn.
-
Snij de uitjes in stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok en bak er al roerend de diepgevroren Chinese groenten in gedurende 5 min. Overgiet met de sojasaus en de kippenbouillon.
-
Voeg het vlees toe samen met de marinade en roerbak 2 min.
-
Bind indien nodig met wat instantsausbinder. Roer er de noedels en de uitjes onder en kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de koriander en dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Chergui rosé Domaine des Ouled Thaleb Vin Gris uit Marokko Wijn Gewürztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace