- Bewaar

- Bewaar
Noedelslaatje met groenteballetjes en champignons
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Vignerons Laudun-Chusclan 'Bastion du Colombier' A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in 4 of in 6.
-
Schil de wortelen en verwijder de pitjes van het Spaans pepertje. Snij heel fijn.
-
Snipper 100 g spinazie en de lente-uitjes fijn.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Meng de garam masala en de pilipili onder de bloem en voeg het citroensap en 1 dl water toe. Meng er de wortelen en de lente-uitjes onder en rol er balletjes van ter grootte van een pingpongballetje. Pers het sap van 1/2 van de limoen en snij de andere helft in kwartjes.
-
Bereiding:
-
Kook de sobanoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Meng er de sesamolie, de sojasaus en het limoensap onder.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het Spaans pepertje samen met het knoflook 1 min. Roer er de champignons onder en roerbak 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Roer er de rest van de spinazie onder en laat slinken. Meng onder de noedels.
-
Verhit 1/2 dl olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de balletjes 5 à 7 min. goudbruin aan alle kanten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sobanoedels samen met de champignonspinaziemengeling over de borden en schik er de groenteballetjes op. Werk af met een kwartje limoen.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Vignerons Laudun-Chusclan 'Bastion du Colombier' A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in 4 of in 6.
-
Schil de wortelen en verwijder de pitjes van het Spaans pepertje. Snij heel fijn.
-
Snipper 100 g spinazie en de lente-uitjes fijn.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Meng de garam masala en de pilipili onder de bloem en voeg het citroensap en 1 dl water toe. Meng er de wortelen en de lente-uitjes onder en rol er balletjes van ter grootte van een pingpongballetje. Pers het sap van 1/2 van de limoen en snij de andere helft in kwartjes.
-
Bereiding:
-
Kook de sobanoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Meng er de sesamolie, de sojasaus en het limoensap onder.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het Spaans pepertje samen met het knoflook 1 min. Roer er de champignons onder en roerbak 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Roer er de rest van de spinazie onder en laat slinken. Meng onder de noedels.
-
Verhit 1/2 dl olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de balletjes 5 à 7 min. goudbruin aan alle kanten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sobanoedels samen met de champignonspinaziemengeling over de borden en schik er de groenteballetjes op. Werk af met een kwartje limoen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Vignerons Laudun-Chusclan 'Bastion du Colombier' A.O.P. Côtes du Rhône Villages