- Bewaar

- Bewaar
Noedelsoep met worteltjes en palmharten
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje Wijn Porto Amuro Dry White Portugal
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min)
-
Snij de paprika doormidden en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in blokjes.
-
Laat de palmharten uitlekken en snij in schijfjes.
-
Snipper de sjalot en de blaadjes citroenmelisse fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in ringetjes.
-
Bereiding:
-
Breng de kalfsfond samen met 1 L water aan de kook. Voeg het pepertje en het limoensap toe.
-
Doe er de diepgevroren wortelschijfjes en de paprikablokjes bij. Roer goed en breng aan de kook. Laat 3 min. koken.
-
Breek de noedels en voeg samen met de peultjes toe aan de soep. Roer opnieuw en laat 5 min. koken.
-
Voeg op het einde de schijfjes palmhart toe en laat kort opwarmen in de soep.
-
Afwerking:
-
Dien op in ruime soepkommen en giet er voldoende kookvocht bij. Versier met de fijngesnipperde sjalot en citroenmelisse. Voeg naar smaak chilisaus toe.
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje Wijn Porto Amuro Dry White Portugal
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min)
-
Snij de paprika doormidden en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in blokjes.
-
Laat de palmharten uitlekken en snij in schijfjes.
-
Snipper de sjalot en de blaadjes citroenmelisse fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in ringetjes.
-
Bereiding:
-
Breng de kalfsfond samen met 1 L water aan de kook. Voeg het pepertje en het limoensap toe.
-
Doe er de diepgevroren wortelschijfjes en de paprikablokjes bij. Roer goed en breng aan de kook. Laat 3 min. koken.
-
Breek de noedels en voeg samen met de peultjes toe aan de soep. Roer opnieuw en laat 5 min. koken.
-
Voeg op het einde de schijfjes palmhart toe en laat kort opwarmen in de soep.
-
Afwerking:
-
Dien op in ruime soepkommen en giet er voldoende kookvocht bij. Versier met de fijngesnipperde sjalot en citroenmelisse. Voeg naar smaak chilisaus toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje Wijn Porto Amuro Dry White Portugal