Noedelwok met scampi's en krab
Noedelwok met scampi's en krab

Noedelwok met scampi's en krab

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 459 kcal
Vet 23.8 g
Koolhydraat 27.2 g
Eiwit 33.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 10 min.)

  3. Laat de scampi's oppervlakkigontdooien en dep droog.

  4. Maak met een dunschiller fijne linten van de courgettes.

  5. Snij de rode ui in 2 en daarna in halvemaantjes.

  6. Giet de krab af.

  7. Bereiding:
  8. Verhit 1 eetl. wokolie in een wok en bak de scampi's 1 à 2 min. Haal uit de wok.

  9. Verhit opnieuw 1 eetl. wokolie in de wok en bak de rode ui 1 min. Voeg de courgetteslierten toe en roerbak 2 min.

  10. Doe er de pesto, de noedels en de lichte room bij. Laat al roerend 2 à 3 min stoven.

  11. Doe er de scampi's en de krab bij en verwarm nog enkele min. Kruid met peper en zout.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel over de borden en werk af met de geraspte parmezaan.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 10 min.)

  3. Laat de scampi's oppervlakkigontdooien en dep droog.

  4. Maak met een dunschiller fijne linten van de courgettes.

  5. Snij de rode ui in 2 en daarna in halvemaantjes.

  6. Giet de krab af.

  7. Bereiding:
  8. Verhit 1 eetl. wokolie in een wok en bak de scampi's 1 à 2 min. Haal uit de wok.

  9. Verhit opnieuw 1 eetl. wokolie in de wok en bak de rode ui 1 min. Voeg de courgetteslierten toe en roerbak 2 min.

  10. Doe er de pesto, de noedels en de lichte room bij. Laat al roerend 2 à 3 min stoven.

  11. Doe er de scampi's en de krab bij en verwarm nog enkele min. Kruid met peper en zout.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel over de borden en werk af met de geraspte parmezaan.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 459 kcal
Vet 23.8 g
Koolhydraat 27.2 g
Eiwit 33.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley - Chili

Bekijk het recept digitaal