- Bewaar

- Bewaar
Noedelwok met scampi's en krab
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de scampi's oppervlakkigontdooien en dep droog.
-
Maak met een dunschiller fijne linten van de courgettes.
-
Snij de rode ui in 2 en daarna in halvemaantjes.
-
Giet de krab af.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. wokolie in een wok en bak de scampi's 1 à 2 min. Haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. wokolie in de wok en bak de rode ui 1 min. Voeg de courgetteslierten toe en roerbak 2 min.
-
Doe er de pesto, de noedels en de lichte room bij. Laat al roerend 2 à 3 min stoven.
-
Doe er de scampi's en de krab bij en verwarm nog enkele min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel over de borden en werk af met de geraspte parmezaan.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de scampi's oppervlakkigontdooien en dep droog.
-
Maak met een dunschiller fijne linten van de courgettes.
-
Snij de rode ui in 2 en daarna in halvemaantjes.
-
Giet de krab af.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. wokolie in een wok en bak de scampi's 1 à 2 min. Haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. wokolie in de wok en bak de rode ui 1 min. Voeg de courgetteslierten toe en roerbak 2 min.
-
Doe er de pesto, de noedels en de lichte room bij. Laat al roerend 2 à 3 min stoven.
-
Doe er de scampi's en de krab bij en verwarm nog enkele min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel over de borden en werk af met de geraspte parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley - Chili