- Bewaar

- Bewaar
Noorse croque
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de geitenkaas in schijfjes en verdeel over 2 sneetjes brood.
-
Snipper het bieslook fijn en verdeel over de geitenkaas. Leg er telkens 2 sneetjes gerookte zalm op. Dek af met een tweede sneetje brood.
-
Bak goudbruin in een croque-monsieurtoestel. Of zet ± 7 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.
-
Snij intussen 18 schijfjes van de ongeschilde halve komkommer. Halveer de kerstomaten.
-
Snij elke croque in 9 gelijke stukjes. Steek telkens 1 komkommerschijfje en 1 halve kerstomaat op 18 prikkertjes en prik in de stukjes croque.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de geitenkaas in schijfjes en verdeel over 2 sneetjes brood.
-
Snipper het bieslook fijn en verdeel over de geitenkaas. Leg er telkens 2 sneetjes gerookte zalm op. Dek af met een tweede sneetje brood.
-
Bak goudbruin in een croque-monsieurtoestel. Of zet ± 7 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.
-
Snij intussen 18 schijfjes van de ongeschilde halve komkommer. Halveer de kerstomaten.
-
Snij elke croque in 9 gelijke stukjes. Steek telkens 1 komkommerschijfje en 1 halve kerstomaat op 18 prikkertjes en prik in de stukjes croque.