In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Klop het ei samen met de melk los in een mengkom. Snipper de sprietjes bieslook fijn en voeg toe aan de eiermengeling. Kruid met peper en zout.
Smelt de boter in een pan, giet er de eiermengeling in en bak 2 à 3 min. Haal de omelet uit de pan en beleg met de sneetjes gerookte zalm. Besmeer met de verse kaas en werk af met de rucola. Kruid met peper.
Rol de omelet strak op en snij in 8 stukjes. Steek vast met een cocktailprikkertje.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Klop het ei samen met de melk los in een mengkom. Snipper de sprietjes bieslook fijn en voeg toe aan de eiermengeling. Kruid met peper en zout.
Smelt de boter in een pan, giet er de eiermengeling in en bak 2 à 3 min. Haal de omelet uit de pan en beleg met de sneetjes gerookte zalm. Besmeer met de verse kaas en werk af met de rucola. Kruid met peper.
Rol de omelet strak op en snij in 8 stukjes. Steek vast met een cocktailprikkertje.