Omeletwrap met gerookte zalm
Omeletwrap met gerookte zalm

Omeletwrap met gerookte zalm

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 65 kcal
Vet 5.2 g
Koolhydraat 0.9 g
Eiwit 3.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Klop het ei samen met de melk los in een mengkom. Snipper de sprietjes bieslook fijn en voeg toe aan de eiermengeling. Kruid met peper en zout.

  3. Smelt de boter in een pan, giet er de eiermengeling in en bak 2 à 3 min. Haal de omelet uit de pan en beleg met de sneetjes gerookte zalm. Besmeer met de verse kaas en werk af met de rucola. Kruid met peper.

  4. Rol de omelet strak op en snij in 8 stukjes. Steek vast met een cocktailprikkertje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Klop het ei samen met de melk los in een mengkom. Snipper de sprietjes bieslook fijn en voeg toe aan de eiermengeling. Kruid met peper en zout.

  3. Smelt de boter in een pan, giet er de eiermengeling in en bak 2 à 3 min. Haal de omelet uit de pan en beleg met de sneetjes gerookte zalm. Besmeer met de verse kaas en werk af met de rucola. Kruid met peper.

  4. Rol de omelet strak op en snij in 8 stukjes. Steek vast met een cocktailprikkertje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 65 kcal
Vet 5.2 g
Koolhydraat 0.9 g
Eiwit 3.4 g

Bekijk het recept digitaal