- Bewaar

- Bewaar
Oosterse noedelwok met runderreepjes en grotchampignons
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs - A.O.P. Côtes du Rhône - Milieubewuste teelt Uitstekende rode rhônewijn met aroma's van vers rood fruit en kruiden. Volle en aangenaam pittige smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.) - Laat de noedels 2 à 3 min. weken in lauw water. Giet af. - Snipper intussen de lente-uitjes en het knoflook fijn. - Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringen. - Rasp de gember fijn. - Snij de champignons in 4 of 6. - Pers de halve limoen.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de runderreepjes ± 3 min. op een hoog vuur. Haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde wok en bak de lente-uitjes, de gember, het knoflook en het pepertje 1 à 2 min.
-
Voeg de grotchampignons toe en roerbak 5 min.
-
Roer er de sojascheuten en de geweekte woknoedels onder en roerbak nog 2 min. Overgiet met de sojasaus en het limoensap.
-
Voeg de runderreepjes opnieuw toe en warm nog even op. Kruid met zwarte peper en zout.
Niet het seizoen van de grotchampignons? Probeer gerust eens een andere soort of een mix van champignons.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs - A.O.P. Côtes du Rhône - Milieubewuste teelt Uitstekende rode rhônewijn met aroma's van vers rood fruit en kruiden. Volle en aangenaam pittige smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.) - Laat de noedels 2 à 3 min. weken in lauw water. Giet af. - Snipper intussen de lente-uitjes en het knoflook fijn. - Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringen. - Rasp de gember fijn. - Snij de champignons in 4 of 6. - Pers de halve limoen.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de runderreepjes ± 3 min. op een hoog vuur. Haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde wok en bak de lente-uitjes, de gember, het knoflook en het pepertje 1 à 2 min.
-
Voeg de grotchampignons toe en roerbak 5 min.
-
Roer er de sojascheuten en de geweekte woknoedels onder en roerbak nog 2 min. Overgiet met de sojasaus en het limoensap.
-
Voeg de runderreepjes opnieuw toe en warm nog even op. Kruid met zwarte peper en zout.
Niet het seizoen van de grotchampignons? Probeer gerust eens een andere soort of een mix van champignons.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs - A.O.P. Côtes du Rhône - Milieubewuste teelt Uitstekende rode rhônewijn met aroma's van vers rood fruit en kruiden. Volle en aangenaam pittige smaak.