- Bewaar
- Bewaar
Oosterse vissoep
Onze drankensuggesties
Wijn Villa Sopita D.O.C. Orvieto Classico Italië Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Snij in kleine stukjes.
-
Knip de mihoen in stukjes van ± 2 cm.
-
Bereiding:
-
Breng in een kookpan 800 ml water aan de kook, met de visfond.
-
Doe er de diepgevroren Chinamix in en breng opnieuw aan de kook.
-
Voeg de mihoenstukjes en de vis toe (de inktvisringen en de garnalen nog niet), dek af en laat ± 10 min. koken.
-
Doe de inktvisringen, de garnalen, 6 eetl. ketjap manis en de korianderblaadjes bij de soep. Laat nog even verwarmen.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op met stokbrood of ciabatta.
Onze drankensuggesties
Wijn Villa Sopita D.O.C. Orvieto Classico Italië Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Snij in kleine stukjes.
-
Knip de mihoen in stukjes van ± 2 cm.
-
Bereiding:
-
Breng in een kookpan 800 ml water aan de kook, met de visfond.
-
Doe er de diepgevroren Chinamix in en breng opnieuw aan de kook.
-
Voeg de mihoenstukjes en de vis toe (de inktvisringen en de garnalen nog niet), dek af en laat ± 10 min. koken.
-
Doe de inktvisringen, de garnalen, 6 eetl. ketjap manis en de korianderblaadjes bij de soep. Laat nog even verwarmen.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op met stokbrood of ciabatta.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Villa Sopita D.O.C. Orvieto Classico Italië Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika