Oosterse vissoep

Oosterse vissoep

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 395 kcal
Vet 4.6 g
Koolhydraat 49.2 g
Eiwit 43 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Snij in kleine stukjes.

  3. Knip de mihoen in stukjes van ± 2 cm.

  4. Bereiding:
  5. Breng in een kookpan 800 ml water aan de kook, met de visfond.

  6. Doe er de diepgevroren Chinamix in en breng opnieuw aan de kook.

  7. Voeg de mihoenstukjes en de vis toe (de inktvisringen en de garnalen nog niet), dek af en laat ± 10 min. koken.

  8. Doe de inktvisringen, de garnalen, 6 eetl. ketjap manis en de korianderblaadjes bij de soep. Laat nog even verwarmen.

  9. Afwerking:
  10. Dien onmiddellijk op met stokbrood of ciabatta.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Snij in kleine stukjes.

  3. Knip de mihoen in stukjes van ± 2 cm.

  4. Bereiding:
  5. Breng in een kookpan 800 ml water aan de kook, met de visfond.

  6. Doe er de diepgevroren Chinamix in en breng opnieuw aan de kook.

  7. Voeg de mihoenstukjes en de vis toe (de inktvisringen en de garnalen nog niet), dek af en laat ± 10 min. koken.

  8. Doe de inktvisringen, de garnalen, 6 eetl. ketjap manis en de korianderblaadjes bij de soep. Laat nog even verwarmen.

  9. Afwerking:
  10. Dien onmiddellijk op met stokbrood of ciabatta.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 395 kcal
Vet 4.6 g
Koolhydraat 49.2 g
Eiwit 43 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Villa Sopita D.O.C. Orvieto Classico Italië Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika

Bekijk het recept digitaal