- Bewaar

- Bewaar
Oriëntaalse bloemkoolrijst met oesterzwammen en zachtgekookt ei
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Vintense Origin Terra Australis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
-
Scheur de oesterzwammen in kleinere stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de lente-uitjes 1 min.
-
Voeg de oesterzwammen toe en bak 5 min. Haal uit de kookpot en hou warm.
-
Voeg de diepgevroren bloemkoolrijst toe en breng op smaak met de sojasaus. Laat 5 à 10 min. garen op een matig vuur. Roer er de laatste 3 min. de sojascheuten onder en voeg ook de oesterzwammen toe. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de eieren 4 à 5 min. zacht in kokend water. Giet af en pel de eieren.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bloemkoolrijst en de groenten over de borden en schik er een zachtgekookt ei bovenop.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Vintense Origin Terra Australis
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
-
Scheur de oesterzwammen in kleinere stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de lente-uitjes 1 min.
-
Voeg de oesterzwammen toe en bak 5 min. Haal uit de kookpot en hou warm.
-
Voeg de diepgevroren bloemkoolrijst toe en breng op smaak met de sojasaus. Laat 5 à 10 min. garen op een matig vuur. Roer er de laatste 3 min. de sojascheuten onder en voeg ook de oesterzwammen toe. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de eieren 4 à 5 min. zacht in kokend water. Giet af en pel de eieren.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bloemkoolrijst en de groenten over de borden en schik er een zachtgekookt ei bovenop.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Vintense Origin Terra Australis